Përditshmëri

Ndiqni Florian Markun live

Ka nisur shfaqja e madhe e boksit në stadiumin e Tottenham. Florian Marku dhe Maxim Prodan do të ndeshen në duelin e tretë.
Nuk na ndajnë edhe shumë minuta nga ndeshje më e rëndësishme e Markut, por edhe e gjithë shqiptarëve, ku shpresojmë për një fitore edhe pse kundërshtari siç dihet është shumë i fortë e gjithashtu i pamposhtur deri më tani.
“Luani” i Shqipërisë ka premtuar fitore dhe me Knock Out.
Ndiqeni KËTU ndeshjen LIVE.

Albeu.com

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: