Personalitete

Ndricim Xhepa viziton Dibren

Aktori i madh shqiptar Ndricim Xhepa viziton dhe shijon për herë te parë Peshkopinë!


I shoqëruar nga aktorja e njohur nga Prishtina prof. Igbale Qena dhe aktori nga Maqedonia, dekani i fakultetit të arteve në Universitetin e Tetovës @Senad Abduli.

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: