Përditshmëri

Ndron jetë Përparim Tomçini! Kompozitori dhe artisti që Dibra nuk do e zëvendësojë kurrë! Mik i shumë shqiptarëve, dhe…

[ad_1]

?Ndron jetë Përparim Tomçini!?
?Kompozitori dhe artisti që Dibra nuk do e zëvendësojë kurrë!
?Mik i shumë shqiptarëve, dhe një prindër shembullor.?
Të gjithë luten sot për ty dhe ngushëllojnë familjen e nderuar dhe respektuar #Tomçini!
Buzëqeshja dhe kontributi jot për muzikën, artin dhe kulturën dibrane do na shoqërojë gjatë gjithë jetës! ??Qofsh i Xhennetit (Amin)


[ad_2]

Source

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: