Postime Në

Nëntë malet e Dibrës

Nëntë Malet janë: Gryka e Vogel, Gryka e Madhe, Bulqiza, Kater Grykët-në Dibër të Epër; Reçi, Dardha, Çidhna, Muhurri, Luznia-në Dibër të Poshtme.

Krerët e Nëntë Maleve janë: Troci në Reç, Ndreu në Dardhë, Alia në Çidhën, Hoxha në Muhurr, Murrja në Luzni, Gazihani në Katër Grykë, Shehu në Gryke të Madhe, Dema në Grykë të Vogël, Karaj ne Bulqizë.

 

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: