Diaspora DibranePërditshmëriPostime NëSocial KulturoreThenje dhe aforizma

Nga Lundrim Pacuku pas tërmeti

Një super lutje dhe analizë nga këngëtari dibran!

Këngëtari i njohur i Dibrës së Madhe Lundrim Pacuku shkruan në fb e tij pas tërmetit :

Zoti na ruajtë të gjithëve , veçanërisht fëmijët, të moshuarit, dhe ata që janë të privuar nga mundësia për të lëvizur kur ndjejnë tronditjen, njerëzit me aftësi të kufizuara.

Qoftë një mësim i mirë për ta kuptuar se sa pak vlerë kanë murret, sa shpejt mund të rrënohet gjithçka, sepse para zotit jemi të gjithë të barabartë.

Momente që tregojnë se shëndeti dhe fjala e mirë, dashuria për njëri tjetrin, miqësia janë më me vlerë se çdo gjë tjetër materiale.

Botë e ftohtë, egoiste edhe Shpirti tregtohet, shitet e blihet, por fatin dhe jetën për fat të mirë nuk na e marin dot e kemi në duar të sigurta, atje lart !

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: