AktualitetAktualitet i ditësLajme nga DibraPolitikëShqipëria

Përfundon votimi i PD në Dibër, shpallet lista e te preferuarëve te anëtarësisë…!

Sipas faqes zyrtare Partia Demokratike e Shqipërisë

Votimi për kandidatët demokratë, Qarku i Dibrës konfirmon 20 nga 22 kandidatë në garë.

Kushtet e rënduara të motit nuk kanë penguar demokratët e Qarkut Dibër të votojnë në masë për kandidatët potencialë për deputetë. Pjesëmarrja në nivel qarku ishte 57,6 %.

Anëtarët konfirmuan kandidatët e mëposhtëm, që vijonë procesin ne fazën tjetër:

Dega Mat, qarku Dibër:
1. BASIR ÇUPA
2. DEA KAZIU
3. DENISA VATA
4. DHURATA ÇUPI
5. KRESHNIK ÇOLLAKU
6. LINDITA DODA
7. NEZIR RIZVANI

Dega Dibër, qarku Dibër:
1. ALBERT KOJKU
2. ILIR HYSA
3. JETON KALOSHI
4. LUAN HAKA
5. MIRELA MAZARI
6. NEHAT COLLAKU
7. XHEMAL GJUNKSHI

Dega Bulqizë, Qarku Dibër:
1. BARDHYL RAMA
2. DURIM BALLA
3. EDMOND ISAKU
4. FLLANXA LOSHA
5. MUIS LLANAJ
6. PETRIT DODA

Në nivel qarku vetëm dy kandidatë nuk kanë mundur të marrin konfirmimin e anëtarësisë.

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: