Lajme nga DibraOJQ dhe OJFSocial kulturore

Përurimi i Hapësirës Zhvillimore në shkollën 9- vjeçare ” Demir Gashi” i financuar nga Bashkia Diber, World Vision Albanian & Kosova.

Sot me datë 07.11.2019 në mjediset e shkollës 9-vjeçare “Demir Gashi” u përurua Hapësira Zhvillimore , mundësuar nga Bashkia Dibër , World Vizion Albania & Kosovo. Të pranishëm në këtë eveniment ishin Kryetari i Bashkisë Dibër Z.Dionis Imeraj, drejtoresha e ZVA Dibër Znj. Brigena Dani, Zv/drejtoresha e WV Albania Znj.Blerina Lako , Drejtoresha e Shërbimit Social Rajonal Dibër Znj. Sonila Braha, Menaxherja e Zyrës së WV Dibër Znj.Majlinda Hoxha, përfaqësues të NJVKSH Dibër , prindër ,nxënës, mësues të shkollës .

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: