Hostele dhe Bujtina

Peshkopi Backpacker Hostel

Hapet “Kaleci Hostel Peshkopi” ose Peshkopi Backpacker Hostel
Aty ku do gjeni akomodimin, çmimin konkurues, rehatine dhe atmosferen qe çdo vizitor ose pushues ne Dibër do e kishte te nevojshme .
Adresa pas “Pallatit te Kultures”
Ose siç njihet ndryshe tek Ish Shtëpia e Pritjes.
Nr cel : 00355674673322

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: