Foto nga PeshkopiaPërditshmëriVisit Diber

Peshkopi, klikoni dhe shijoni pamjet pas stuhisë

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: