Lajme nga DibraLajmi i funditPërditshmëriShqipëria

Peshkopi, nis puna për rrugët e brendshme të qytetit

Ky eshte lajm i mire qe vjen nga Bashkia Dibër:

👉Nisëm punën për riveshjen me asfalt të rrugëve të brendshme të qytetit, përkatësisht të rrugës ”Abdyl Frashëri”, të segmentit nga kryqëzimi i shkollës së mesme profesionale”Nazmi Rushiti” deri në bulevard, aksit Prefekturë-Kamen, si dhe rrugën e lagjes”Kamen”.🚧✅😊

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: