Përditshmëri

Peshkopia e bukur!

Kurre se kemi kuptuar pse duhet te na shkojne kembet patjeter ne bulevard ku fare mire mund te ndertohen shume qendra te reja rekreative!
Qyteti i Peshkopise ka lagje shume te bukura ku larmia dhe aktiviteti ditor mund te shtrihet deri ne oret e vona !      Ja disa :
?Kameni te ofron super pamje te Peshkopisë
?Lagja Pazar eshte shume autentike turistike.
?Dobrova hyrja e qyteti qe duhet te lulezoje .
?Lagja e Re aty atmosfera duhet te jete shumë sociale .
?Lagja Llixha ku cdo gje eshte gati !

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: