Aktualitet dhe LajmeDiaspora DibraneLajme nga DibraNë Dibër të MadhePërditshmëriPersonaliteteRajoni

Presidenti i Shqipërisë z.Ilir Meta vizitoi sot Dibrën e Madhe

Ne faqen e tij zyrtare ne facebook z Ilir Meta shprehet :

Shumë i lumtur të jem sot pranë motrave e vëllezërve të dashur të Dibrës së Madhe të Kastriotëve, Iljaz Pashë Dibrës, Josif Bagerit, Dom Nikoll Kaçorrit, Vehbi Dibrës e shumë patriotëve e intelektualëve të tjerë, për të kremtuar së bashku 111-vjetorin e Kongresit të Dibrës. ??

Ja dhe disa foto te huazuara nga fb Ilir Meta

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: