Lajme nga DibraLajmi i funditPërditshmëriPolitikë

Primaret ne Dibër, shpallet fitues Premtim Kryemadhi

Premtim kryemadhi do jete kandidati qe Komisioni i Rithemelimit i Partisë Demokratike ka nxjerur sot nepermjet votimit në primaret për Bashkinë Dibër.

Premtim Kryemadhi ka aritur te mare 424 vota

Behar Dema 158 vota

Dafina Muda 121 vota

 

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: