Dibra Real EstatePërditshmëriPostime NëProna ne ShitjeShqipëria

Pronë në shitje në rrugën kryesore Peshkopi -Tirane

Kjo eshte nje prone qe shitet me dukumente te regullta edhe ka nje siperfaqe 4175 m2 ku cmimi i saj per m2 eshte 25 euro!

Prona ndodhet ne rrugen nacionale Peshkopi -Tirane,  vetem 20 m sa kalon rrugen e fshatit Trenë ose afer rruges se Grevës, duke qene se Tirana do jete shume afer me mbarimin e Rruges se Arberit, kjo prone  ka nje prespektive reale per ata qe e kuptojne vleren e saj!

Toka eshte me certifikate pronesie andaj mund te interesoheni pa me te voglin dyshim per blerjen e saj.

Per tu interesuar per me shume informacion apo dhe per ta shikuar pronen nga afer ju mund te kontaktoni me agjentin e shitje se kesaj prone Adriatik Sula nepermjet rrjeteve sociale ose ne kete nr qe eshte edhe WhatApp +355682415000

Kjo eshte adresa e sakte e prones edhe ne google map:

 

 

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: