BotaDiaspora DibraneLajmi i funditPërditshmëri

PROTESTË, PO DIBRËS…JO SKAVICËS

Një nga pasuritë natyrore më të bukura të Dibrës dhe Shqipërisë , lumi Drin rrezikon tjetêrsimin e tij për shkak të zbatimit të projektit të hidrocentralit të Skavicës .Për ti thënë JO këtij akti që nuk merr parasysh interesat e banorëve të asaj zone , studjuesve e historianëve, ambjentalistëve dhe aktorëve të tjerë të mjedisit dhe turizmit si dhe Dibrës në përgjithësi , komuniteti dibran në Amerikë ju fton në një tubim proteste në mbrojtje të lumit Drin dhe fshatrave përreth nga përmbytja .

4 Nëntor , ora 12 Pm , përballë OKB , Nju Jork .

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: