Lajme nga Dibra

Pushuesit e llixhave dhe mikëpritja dibrane.

Llixhat e Peshkopisë frekuentohen rregullisht me pushues nga të gjitha trevat shqiptare. Ajo që të bie në sy është mikëpritja dhe bujaria dibrane të cilën e ndesh edhe në takimet spontane mes qytetarëve të Peshkopisë dhe pushuesëve qoftë kjo me një shtrëngim dore ose pirjen e ndonjë kafeje . Le ta mbajmë këtë traditë që na kanë lënë të parët tanë si e vetmja cilësi dhe virtyt që i dallon dibranët në të gjithë historinë e tyre .

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: