AktualitetLajme nga DibraMakina me qera, shitje dhe TaxiNë PeshkopiNjoftime LokaleReklamat tona

Që nesër më datë 24/06/2020 fillon transporti publik Dibër.

E shkuar e harruar ...!

Njoftim.
Shoqeria Ariu-Ariu SHPK njofton se me daten 24/06/2020 fillon transporti publik.
Te gjithe te interesuarit qe do te udhetojne ne linjen Peshkopi=Tirane dhe anasjelltas, Peshkopi= Durres dhe anasjelltas.
?Passgjerët duhet te kene mask me vete.
?Kompania siguron dizifektim duarsh. Qarkullim ajri te mjaftueshem gjate udhetimit dhe 70% te kapacitetit te ulseve te mjetit, ne dispozicion per pasagjeret.

Me respekt Administratori i Kompanise Ariu-Ariu ShPK.

(Adil Cibaku)

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: