Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraNë Dibër të MadhePërditshmëri

Qytetaret e Dibres se Madhe pastrojne liqenin e tyre!

Sot qytetaret e Dibres se Madhe e treguan me vepra konkrete se dashuria per vendin e tyre duhet te jete paresore qofte edhe duke pastruar teritorin prane liqenit te tyre !

Nje grup shume i vetedishem njerezit nga cdo lloj moshe pastruan sot si nje trup i vetem te gjithe liqenin nga mbeturinat, per ta pergatitur ate per sezonin turistik!

 

 

 

Vetem sot jane mbledhur mbi 100 ton mbeturina ku moren pjese mbi 300 qytetare.

Foto nga Shuip Marku dhe Bit Tii

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: