Dibra MarketingLajme nga DibraPërditshmëriSocial Kulturore

Radomira së shpejti me asfalt !

Ja Statusi i Kretarit të Bashkise Diber : ▫️Nisën sot punimet për sistemim-asfaltimin ? e rrugës së Radomirës nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit në kuadër të projektit ‘100 fshatrat’.⛰??▫️Bashkë me deputeten e qarkut Dibër Zj.Almira Xhembulla inspektuam nga afër nisjen e këtyre punimeve. ??▫️Me përfundimin e këtij investimi, Radomira, një ndër fshatrat më të bukur të Dibrës, e konsideruar ndryshe dhe si porta hyrëse e Korabit, do të kthehet padiskutim në destinacionin e preferuar të turizmit malor.??‍♀️??‍♂️???⛷?⛰ Fotot nga faqja e Dionis Imeraj ?

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: