OJQ dhe OJF

Rafting ne Lumin Drin/Diber

?Rafting Dibër ?
Nje super organizim dhe realizim i mundesuar sot nga :
Ketu mblidhen Dibranet
Dibra Turizëm dhe Traditë
North Green Association
BASHKIA PESHKOPI
ALCDF
CNVP Foundation
Embassy of Switzerland in Albania
Leviz Albania
Dhe nga te gjithe aktivistet qe nepermjet perkushtimit te tyre i bene nje promo me shume vlera Dibres dhe prespektives se saj turistike.

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: