Përditshmëri

Respekte dhe mirënjohje për stafin e gjimnazit të njohur #FiqiriDine Maqellarë! Çdo kush duhet të mësojë por të japësh m…

[ad_1]

?Respekte dhe mirënjohje për stafin e gjimnazit të njohur #FiqiriDine Maqellarë!
?Çdo kush duhet të mësojë por të japësh mësim është detyrë mbi detyrat!
?Zoti e shpërbleftë përkushtimin tuaj?


[ad_2]

Source

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: