Bare dhe RestoranteDiaspora DibraneFesta dhe EventeInformacion TuristikKulinari dhe ArtizanaleNë Dibër të MadhePostime NëReklameVisit Diber

“Restaurant Drilon” tek Liqeni në Dibër të Madhe

Aty ku ndihesh i vlerësuar maksimalisht

Ky eshte Restaurant Drilon ne Diber te Madhe, I konsideruar një restorant shumë mikëpritës. I përmendur në të gjitha listat e vendeve ku duhet ngrënë ose pirë në qytetin e Dibrës. Ky restorant ka rrëmbyer zemrat si të vendasve nga të dy anët e Dibrës së madhes dhe asaj  te voglës, Peshkopisë.

 

Restaurant Drilon njihet dhe për organizime festash si ditëlindje, fejesa apo organizime të ndryshme kolektive miqësore nga kjo krahine , por edhe  nga të gjithe turistët që vizitojnë Dibrën.

 

Këtu pranohen prenotime dhe shërbime në tavolinë brenda dhe në ambintet jashtë .

Restaurant Drilon njihet për shkallën e lartë cilësisë në ushqim, të finesës në shërbim, tepër elokuentë në komunikim. Me  një punim  të drurit dekorues, me një staf tepër prestigjoz ku të  vijnë disa nga pjatat më tradicionale shqiptare, përfshirë dhe ato të periudhës së para luftrave.

Restaurant Drilon,  ka një menu mjaft të pasur, e të gjitha pjatat vijnë me cilësinë maksimale dhe plot shije. përvec pjatave tradicionale, gatimit të guzhinës dibrane, ajo gatuan dhe menu të tjera mesdhetare dhe europiane,  që ka një vend special në zemrën e çdo shqiptari per karakteristikën  e menuse që ofron ky restorant.

Kush viziton Dibrën dhe qendrën e saj është e pamundur t’i shpëtoje edhe momenteve te paharruara qe mund te kalojne tek Restaurant Drilon prane liqenit !

Na gjeni ne rrjetet sociale si FB : https://www.facebook.com/restaurant.drilon/

Adresa: Restaurant Drilon  gjendet ne bregun e Liqenit te Dibres.

Orari : 10:00 – 22:00

Kontakt: +389 71 217 444

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: