Bare dhe RestoranteFesta dhe EventeNë PeshkopiPërditshmëriReklame

Restorant Dasmash “Hazis Lusha” Peshkopi

Aty ku dibranet ka vite qe pronotojne rregullisht !
Tek Restorant Dasmash Hazis Lusha
Ndiqni videon e tyre

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: