Reth nesh

Te nderuar ndjekes te faqes tone, ky eshte portali me i madh dibran dhe si i tille kerkon vemendjen tuaj ne lidhje me pelqimet, komentet dhe shperndarjen e postimeve . Le te behemi sa me shume ndjekes qe dhe zeri jone te kete sa me shume ndikim .

Misioni jone eshte qe Dibra te jete nje destinacion turistik , nje zone e informuar dhe njerezit e ketij komuniteti te jene sa me optimist dhe pozitive . Na ndiqni qe te na risni pasionin per kreativitet dhe me shume cilesi . Ne synojme qe te gjithe qe na ndjekin te mbeten te kenaqur me shebimin tone .

Jeni te mireseardhur ne faqen tone sot dhe pergjithmone. Ketu do te mund te pershkruajme gjithcka ka te beje me Dibren dhe me dibranet.
Rubrika te shumta, komente, shkrime, editoriale …dhe shume foto te bukura.
Askush nuk eshte per te humbur kohen, por kjo eshte nje menyre per te ruajtur dhe per te mbledhur te gjitha forcat e dibraneve ne nje adrese te vetme. Mundesite qe i ka dhene kesaj faqes qe ne fillim ka nisur si dicka argetuese, tani eshte per tu admiruar.
Ndoshta nuk duhet ti besoni fjalet e siperpermendura, por ndoshta do te besoni shkrimet qe faqja do te kete ne vazhdimesi .

Ne jemi akoma ne konsolidimin e stafit, prandaj kemi nevoje qe te na veteofrohen artiste, shkrimtare, gazetare, analiste, skeptike, besimtare, grafiste, dizenjatore, profesioniste te fushave….dhe mbi te gjitha IT, sepse i kemi te nevojshem tani shpejte. Jemi e vetmja faqe qe e ka marre seriozisht informacionin dhe angazhimin per tju ofruar kenaqesi ! Faleminderit

Back to top button
%d bloggers like this: