Lajme nga DibraPërditshmëriPersonalitetePolitikëShqipëria

Rruga e Arbërit brenda dy muajve do të jetë e kalueshme nga automjetet e vogla

Shehu: Rruga e Arbërit brenda dy muajve do të jetë e kalueshme nga automjetet e vogla, po punohet për hapjen e tunelit të qafë Murrizit
👉 Intervista e plotë nga Bulqiza Ime 

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: