Aktualitet dhe LajmeLajme nga Dibra

Së shpejti Qyteti i Peshkopisë me terminal të ri!

Lehtësi në qarkullim.

Terminali i ri ofron më shumë vende qëndrimi për autobusët dhe furgonat, jane marrë masat për lehtësimin e lëvizjes së qytetarëve përmes transportit te pasagjereve duke sjellë kushte më të mira dhe lehtësi në qarkullim.

Ky terminal ka një hapësirë shume më të madhe sesa tek ish stacioni .

Pasagjerët e linjave te ndryshme tashme do disiplinohen dhe shkojne ne destinacionin e tyre me nje korektesi si asnjehere me pare .

Perfundimi i tij do sjelle shume lehtesira ne qarkullimin rrugor sepse kalon direkt ne unaze.

 

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: