Në Dibër të MadheNë Peshkopi

Shtepia Kafes ne Diber te madhe

Pikërisht në qendër te qytetit të Dibrës së Madhe, ndodhet dyqani#ShtepiaKafes ku aroma, cilësia dhe shërbimi nuk lë kalimtar të rastit pa e kthyer kokën dhe pa blerë disa nga llojet e kafeve ose produkteve qe aty ofrohen.
?Vëllau jonë Korabi, shërben aty me shumë pasion, plotë përvojë dhe gjithë qytetari ?  

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: