PërditshmëriPolitikëShqipëria

Sondazh: Nëse data e zgjedhjeve do ishte këtë të diel, për kë do votonin Dibranët?!

[poll id=”2″]

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: