Agjensi turistikeNë PeshkopiPostime Në

Ta duash të bukurën është shije, por ta krijosh atë është art.

Për një standart te ri në qytet.


Sot në ambjentet e Hotel Veri Peshkopi, u organizua nje takim prezantues dhe promovues nga akademia me famë boterore në Milano “BES” në fushën e stilimit të modes se flokëve dhe teknikes nderkombetare përsa i përket parukerisë dhe kozmetikës.
?Aty ishte dhe vet Presidenti i kompanisë Dr, Sergio Fregoli, stilisti i njohur italian Severio Palma, importuese Anila Braka dhe distributor për Dibrën, profesionisti Hasan Bodi, dhe te interesuarat per këtë takim ku u prezantua nivele te lart të trajtimit te bukurise.

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: