Festa dhe EventeNë PeshkopiNjoftime LokaleReklamat tonaReklameTurizëm

Të gjithë tek Zerja me 28 Nëntor

Një super festë na pret!

Resort Zerja Peshkopi organizon me rastin e 28 Nëntorit??një mbremje festive dhe tepër impresionuese ku cilësia e ushqimit dhe shërbimit do mbesin gjatë në memorien tuaj. I ftuar special do jetë këngëtari Dardan Restelica i cili shquhet për repertorin dhe zerin e tij që të ofron ndjesinë e një feste të vërtetë .
Rezervim vetëm për familjarë : 0684061613
Çmimi i hyrjes për person është vetëm 5000 lek të vjetra.
Festoni Ditën e Flamurit në një ambjent si tek Resort Zerja?

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: