Lajme nga DibraNë PeshkopiPërditshmëri

Tetori Rozë edhe në qytetin e Peshkopisë

🎀Tetori Roze
Muaji i ndërgjegjësimit për zbulimin e hershem te kancerit te gjirit🌸🌸
Nxënës të shkollës së mesme profesionale ” Nazmi Rushiti ” ju bashkuan thirrjes për kurimin dhe parandalimin e kësaj sëmundje duke krijuar sot nje fushate ndergjegjesimi ne bulevardin “Elez Isufi” Peshkopi.
Drejtoje Timonin nga Shëndeti Yt! 😍😍

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: