Përditshmëri

Thellohet tragjedia, ndërron jetë një tjetër anëtare e familjes Lala

Teper e dhimbshme .

E dhimbshme, thellohet tragjedia ne familjen dibrane Lala, pas nje infakti ,ndërron jete ne dreken e varimit te 8 te afermeve edhe Fiqirete Lala , nusja e vellait te madh te familjes Lala.

Ngushellime  dhe qofte e Xhennetit

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: