Lajme nga DibraLajmi i funditPërditshmëriShqipëria

Thirrje: Bëni kujdes tek Rruga e Arbrit

🚔Drejtoria Vendore e Policisë Dibër🚔

❄Policia Rrugore e Dibrës, pavarësisht temperaturave atmosferike të ulëta ndodhet në krye të detyrës 👮‍♂️👮‍♀️❄🌨

⚠️⚠️Byppas-i, i rrugës së Arbërit, është përfshirë nga reshje dëbore ❄🌨duke sjell vështirësi në qarkullim për 🚙🚚drejtuesit e automjeteve.

Shërbimet e Policisë 👮‍♀️👮‍♂️🚔Rrugore të DVP Dibër, ndodhen në shërbim në të gjithë aksin e këtij byppas-i, për të drejtuar qarkullimin rrugor, me qëllim parandalimin e çdo aksidenti sado i vogël të jetë ai, si dhe për t’i ardhur në ndihmë çdo drejtuesi mjeti që mund të ketë probleme.

Policia e Dibrës, u bën thirrje të gjithë përdoruesve të rrugës, të shmangin lëvizjet e panevojshme në këtë aks rrugor, të tregojnë kujdes maksimal, dhe të përdorin paisjet dimërore për automjetet.

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button