Aktualitet i ditësLajme nga DibraOJQ dhe OJFShqipëriaTurizëm

Trajnimi për menaxhimin financiar të organizatave mjedisore që veprojnë në Dibër dhe Kukës

📌#CISPnëShqipëri zhvilloi në datën 3 shtator 2021, në Peshkopi trajnimin mbi “Menaxhimin financiar të projektit”, me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të organizatave mjedisore që veprojnë në Qarkun e Kukësit dhe Dibrës.
✅Ky trajnim u realizuar nga eksperti Z. Durim Kaba si pjesë e procesit të Inkubimit dhe kishte si synim të përmirësonte njohuritë dhe aftësitë e pjesëmarrësve për hartimin e buxhetit te projekt- propozimeve.
🎯 Projektit #GreenAL “Fuqizimi i Organizatave të Shoqërisë Civile për Mbrojtjen e Mjedisit në Shqipëri” është mbështetja e OShC-ve mjedisore, për të rritur kapacitetet e tyre në përfitimin dhe menaxhimin e granteve (projekteve), si dhe rritjen e aftësive të tyre për të adresuar në mënyrë efikase çështjet mjedisore lokale.
Financohet nga Sida – Styrelsen för Internationellt Utvecklingssamarbete dhe zbatohet nga Co-PLAN Institute for Habitat Development, CISP Sviluppo dei Popoli, VIS Albania dhe COSV – Cooperazione per lo Sviluppo.
‼️Rikujtesë ‼️ Afati i fundit për të dorëzuar projekt propozimet është më 15 shtator, ora 16.00.

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
Open chat
%d bloggers like this: