Lajme nga DibraLajmi i funditNë PeshkopiPërditshmëriPersonalitetePolitikëPostime NëShqipëria

U prezantua sot në Dibër, kandidati i Partisë Socialiste Rahim Spahiu

U prezantua sot ne Peshkopi, kandidati i Partise Socialiste per kryetar te bashkise Diber z. rahim Spahiu.

Vet Ministër – Ministria e Drejtësisë , Ulsi Manja ne nje postim ne facebook shkruan:

Ulsi Manja:

Mes miqve e shokëve tanë dibranë, me strukturat e Partisë Socialiste, me të ftuar e kureshtarë që nuk i mbante salla, u prezantua sot si kandidat për kryetar bashkie i Dibrës, Rahim Spahiu, që lë detyrën e drejtorit në bankë për të mbajtur peshën e përgjegjësisë para qytetarëve tanë.

Admini webit

Menaxher i rrjeteve sociale në Dibër dhe jo vetëm ! Guider turistik Fotograf i lirë ...! Bloger

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: