Përditshmëri

Zoti i madhërueshëm i ka dhënë Dibrës çdo mirësi, bukuri dhe begati #MyftiniaDibër organizoi sot me xhematin e Xhamisë s…

[ad_1]

Zoti i madhërueshëm i ka dhënë Dibrës çdo mirësi, bukuri dhe begati?
#MyftiniaDibër organizoi sot me xhematin e Xhamisë së Re një guidë turistikë në Radomirë Dibër! #LiqeniZi


[ad_2]

Source

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this: